Hebo NV    Nijverheidsstraat 5      3990 Peer

+32 (0)11 63 23 95
+32 (0)11 63 44 69
info@hebonv.be

Over ons

HEBO BOUWCHEMIE NV is opgestart in 1979 door Henri Bollen en Mia Evens met als basisconcept het produceren van eigen mortelolie en andere chemische producten.

Op korte termijn is het bedrijf uitgegroeid tot leverancier van verbruiksgoederen voor aannemers en betonwerkers.

In April 2008 werd het bedrijf overgenomen door Wim Maesen met als doel het gamma verder uit te breiden.

Patrick Meurs en Joeri Biets, twee dynamische en gedreven ondernemers namen op 23 April 2014 HEBO Bouwchemie nv over en maakten van deze gelegenheid ook gebruik om een kleine naamswijziging door te voeren: HEBO Bouwchemie nv werd HEBO nv.

Vanaf 16 november 2018 gaat Patrick Meurs alleen verder als zaakvoerder. Met zijn jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van bekistingen, kent hij de wereld van de betonwerken beter als geen ander. Voor hem is het heel belangrijk dat bij HEBO nv steeds de behoefte van de klant centraal staat. Iedere vraag wordt dan ook persoonlijk en met de nodige zorg behandeld en afgewerkt.

HEBO nv heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers. Samen met deze leveranciers wordt er steeds gezocht naar de beste oplossing waarbij een optimale prijs/kwaliteit verhouding wordt nagestreefd. Een stipte levering wordt verzekerd door eigen personeel.